Två personer i arbetskläder vid dator

Konstruktion

Vi är specialister på både små och stora konstruktioner som tål tuffa miljöer inom tung industri. Vi designar och förbättrar maskiner och komponenter för att tåla slitage och korrosion och vi strävar alltid efter att leverera långsiktigt hållbara lösningar.

Vi är inte bara en konstruktionspartner; vi är lösningsskapare som tar på oss hela projektet med precision och engagemang. Vi har alltid fokus på att lösningen ska bli så bra som möjligt och kostnadseffektiv för slutkunden, vilket kännetecknar vår dedikation till att skapa verkligt värde i varje skede av konstruktionsprocessen.

Vårt arbete sträcker sig över hela projektet, från design och konstruktion till att reparera och effektivisera befintliga lösningar, allt med expertis och en detaljerad förståelse för våra kunders verksamheter.

Vi tar konstruktion till nästa nivå genom att använda avancerade 3D-konstruktionsprogram för skanningar, hållfasthetsberäkningar och dimensionering. Vi vill skapa lösningar som inte bara fungerar, utan som excellerar och håller över tid.

Och vi stannar inte där. Vi hanterar även rostfritt och vet hur man skapar korrosionsmotståndliga lösningar med goda serviceegenskaper, vilket säkerställer långa tekniska livslängder för våra produkter.