Något för alla

Vacker natur, fantastiska matupplevelser, fascinerande historia: vi har en stor och mångsidig verksamhet, inte minst återspeglat i våra verksamhetsorter över hela världen. Alla unika, med sin speciella charm. Nedan hittar ni lite av vad de har att erbjuda.

Vybild över fjäll på vintern med stuga i förgrunden.

Dundret i Gällivare

I Gällivare finns fjället mitt i stan: vandra, cykla och skidra ett par minuter från centrum, eller varför inte ta bilen hela vägen till toppen för en våffla i midnattssol?

Kirunas färger

Upplev midnattssolen och några av världens bästa platser för norrsken. Från den rosa-blå midvintern till höstens alla färger. Enligt samisk tradition finns åtta unika årstider, var och en med sina egna speciella färger och ljus.

Fat med rom liggande i is

Ät gott i Luleå

I Luleå finns en blomstrande matkultur. Här finns de lokala delikatesserna, många av dem präglade av havet och skärgården, White Guide-restauranger och streetfood i världsklass.

Stockholm

Stockholms puls

En av världens vackraste huvudstäder, Stockholm har allt för den kultur- och nöjestörstande, oavsett om du är sugen på konsert, konstutställning eller bara hänga på ett café eller en bar.

Människa i fören på en båt, tittar ut mot vattnet

Uteliv i Narvik

Klättring, vandring, cykling och paddling. Höga berg och mäktiga fjordar. I Narvik finns närmast oändliga möjligheter för den friluftsintresserade.

Gammal fabriksbyggnad

Derby's industri

I Derbyshire kan du besöka världens första fabrikssystem, Cromford Mills, det gamla gruvområdet Magpie Mine och, inte minst, Museum of Making, tillägnat just Derbyshires rika industrihistoria, på platsen för vad som anses vara världens första moderna fabrik.

Ett fält i kvällssol

Gröna Lincolnshire

Området kring Scunthorpe är brittisk idyll. Här finns gott fiske, vandring och cykling i stora parkområden. Gillar du golf? Holme Hall, Messingham Grange, Normanby Hall och Lincolnshire Golf Course ligger alla precis i anslutning till staden.

En kvarn i stadsomgivning.

Kultur i Noord-Brabant

Vincent van Gogh föddes i Zundert, ett lite längre stenkast från Moerdijk. Överallt i regionen kan du följa i konstnärens fotspår, genom massor av muséer, cykelrutter, monument och konstkurser.