LKAB utsett till Karriärföretag 2018

30 maj 2018

För sjätte året i rad har LKAB fått utmärkelsen "Karriärföretag", ett av Sveriges 100 mest spännande företag att göra karriär på.

Juryn ger utmärkelsen till LKAB med motiveringen:

”Genom ett ansvarstagande och utvecklande karriärmöjligheter arbetar LKAB attraktivt med Employer Branding. Som ett internationellt föredöme när det gäller arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald utses härmed LKAB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.”

Karriärföretag 2018 logotype

Syftet med Karriärföretagen är att hjälpa yrkesverksamma vid sitt val av arbetsgivare och varje år utses 100 arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. LKAB är en av de 100 organisationer som uppfyllt de krav som krävs för att vara en attraktiv arbetsgivare och blivit nominerade till att bli ett Karriärföretag 2018. Det slutgiltiga urvalet har gjorts av en jury som består av employer branding- och rekryteringsexperter.

— Att vi utses till Karriärföretag år efter år är ett gott betyg och ett bevis på att vi gör rätt saker, säger Åse Juhlin, HR Manager på LKAB. Och att vi når ut till både nuvarande och potentiella medarbetare är lika viktigt.