Ny daglig leder i LKAB Norge AS

10 februari 2021

Marit Waleniussen er ansatt som ny daglig leder i LKAB Norge AS. Hun kommer nå fra stillingen som avdelingsleder i Sweco i Oslo og har tidligere blant annet vært ansatt på Store Norske på Svalbard. Hun tiltrer i stillingen fra 1. mai 2021.

Styret, med styreformann Jan Lundgren i spissen ønsker Marit velkommen til oss på LKAB og ser frem mot et givende og utviklende samarbeid fremover.

Noen ord fra Marit: 

”Jeg gleder meg til å flytte hjem, og til å ta fatt som daglig leder ved LKAB i Narvik!

LKAB staker nå ut vegen mot mer bærekraftig produksjon, og jeg ser frem til å samarbeide med dyktige medarbeidere om å videreutvikle arbeidsmetoder og kultur, slik at vi i fellesskap kan jobbe frem mot LKAB’s mål og samtidig sikre fremtidige arbeidsplasser.

Som Narvik-jente synes jeg det er stor stas å vende nesen hjem etter mange år i bygg- og anleggsbransjen sør i landet. Det kan også nevnes at jeg har noen års erfaring med gruvedrift og logistikk fra Svalbard og Store Norske.

På fritiden deltar jeg gjerne på ulike kulturelle arrangement – som publikum. På den mer aktive siden er det fjell- og friluftsliv som opptar min tid, og jeg har hytte på Søsterbekk som fremover vil bli hyppig benyttet.”