LKAB utses till ett av Sveriges Karriärföretag 2017 – för femte året i rad

9 december 2016

Utmärkelsen att vara ett certifierat Karriärföretag delas ut årligen till arbetsgivare som bedriver det bästa employer branding arbetet i Sverige.

Att vara ett Karriärföretag innebär att kontinuerligt bygga sitt arbetsgivarvarumärke. Det innebär också att marknadsföra och positionera sig som den bästa tänkbara arbetsgivaren både för nuvarande personal och för de man vill attrahera och rekrytera.

Ett certifierat Karriärföretag 2017 är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Utmärkelsen delas ut årligen till 100 arbetsgivare. I år har över 5000 företag och 600 statliga verk, myndigheter och kommuner ingått i urvalet.

— I med- och motgång har vi arbetat med att stärka LKAB:s arbetsgivarvarumärke och det är fantastiskt roligt att det ger resultat. Jag vill passa på att tacka alla medarbetare som har bidragit till denna utmärkelse, vi är alla viktiga ambassadörer för LKAB, säger Åse Juhlin, personalchef HR Support.