LKAB är med och arrangerar kungligt seminarium i Luleå

8 maj 2017

H.M Konungen kommer till Vetenskapens hus i Luleå fredagen den 12 maj då 100 ledare samlas för att diskutera vikten av ett värdebaserat ledarskap. Det är Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap och Scouterna, tillsammans med LKAB, Luleå tekniska universitet, Norrbottens Handelskammare och Länsstyrelsen i Norrbotten som arrangerar seminariet.

Det är första gången som seminariet Ungt ledarskap anordnas utanför Stockholm och de inbjudna gästerna är ledarrepresentanter från näringsliv, offentlig och ideell sektor från hela Sverige.

– Min övertygelse är att ett värdebaserat ledarskap är grunden för långsiktigt hållbara verksamheter. Därför är det viktigt att skapa arenor för diskussion kring värdebaserat ledarskap och den här typen av initiativ gör att frågan uppmärksammas. Samtidigt är det ett fantastiskt tillfälle att dela kunskap och erfarenheter, och för oss som arbetsgivare att bygga relationer med många unga talanger, säger Grete Solvang Stoltz, HR- och hållbarhetsdirektör på LKAB.

H.M Konungen, Emma Arnesson och Oscar Sundås under seminariet Ungt Ledarskap 2015
H.M Konungen, Emma Arnesson och Oscar Sundås under seminariet Ungt Ledarskap 2015.

Läs hela pressmeddelandet från Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap här: https://www.mynewsdesk.com/se/konungens-stiftelse-ungt-ledarskap/pressreleases/kungligt-seminarium-foer-ungt-ledarskap-arrangeras-i-luleaa-1953105