Leverantörsdag 19 november: anmäl dig här

1 november 2021

LKAB är en del av järn- och stålindustrin som globalt står för sju procent av världens koldioxidutsläpp. Det är inte hållbart att fortsätta ”business as usual”. Därför gör vi nu en historisk omställning som kommer att leda till att vi blir en viktig del av lösningen på världens klimatutmaningar och säkrar vår överlevnad på framtidens marknad. Ensam är inte stark och vi vet att vi behöver kroka arm med både nya och gamla bekantskaper för att vi ska nå vårt mål – att vara koldioxidfria år 2045.

Vår produktion, att bryta järnmalm och vidareförädla till järnmalmspellets nu och järnsvamp i framtiden, är dessutom beroende av att vi flyttar två städer – Kiruna och Malmberget i Gällivare kommun. Det är två enormt komplexa projekt som kräver stora resurser. Även här behöver vi hjälp av de bästa.

Med denna utgångspunkt bjuder vi in till ett digitalt event för dig som idag är, eller vill bli, leverantör till LKAB. Vilken bransch du kommer från är mindre viktigt, anmäl dig om du tror att du kan vara med och bidra till att vi tillsammans når våra mål. Våra experter berättar mer om arbetet framåt mot koldioxidfria processer, vad omställningen innebär för dig som leverantör, och hur vi tillsammans kan påverka klimatfrågan och svensk industri i många år framåt. Tillsammans är vi starka!

Leverantörsdagen är en digital sändning, boka in 19 november mellan klockan 9 och 12.

Möjligheten att anmäla sig är nu stängd.