BC Luleås basketresa i Malmfälten

20 februari 2018

BC Luleås malmfältsresa har hunnit halvvägs. Efter ett riktigt gruvligt underjordsbesök på nivå 540 i kirunagruvan åker spelarbussen vidare – till sporthallen i Kiruna. Där står träning på agendan.

BC Luleås basketresa i Malmfälten genomförs i samarbete med LKAB den 20–21 februari. På agendan står bland annat öppna träningstillfällen, skolbesök och kvällsaktiviteter, i Kiruna och Malmberget.– Det här är ett unikt tillfälle för alla sport-och basketintresserade att ta del av högklassig basket. Framförallt känns det roligt att kunna ge basketintresserade barn och ungdomar möjligheten att träffa några av landets bästa basketspelare för en pratstund, tips och fika, säger Ingela Hjalmarsson, event-och sponsringsansvarig på LKAB.

Tisdagens fullspäckade program fortsätter med kvällsaktiviteter i Hjalmar Lundbohmsskolans A-hall innan det är dags för att ladda om och styra spelarbussen söderut – till Malmberget och sporthallen.– Klockan 14:00 drar den öppna träningen igång, säger Ingela Hjalmarsson. 

Tisdagen den 20 februari15:30-17:00 Öppen träning i Kiruna Sporthall.19:00-21:00 Kvällsaktivitet i Hjalmar Lundbohmsskolans A-hall.

Onsdagen den 21 februari14:00-16:00 Öppen träning i Malmbergets Sporthall.18:00-20:00 Kvällsaktivitet i Malmbergets Sporthall.

LKAB finns på plats och bjuder på fika. Varmt välkomna!