Student

Vi söker ständigt nya talanger som kan bidra till vår utveckling och omställning. Som student kan du göra ditt examensarbete, praktik eller ett studiebesök hos oss medan stiftelsen LKAB Akademi erbjuder skolor finansiellt stöd för pedagogiska utvecklingsprojekt.

Examensarbete och praktik

Genom att göra praktik eller skriva ditt examensarbete hos oss ökar du din teoretiska och praktiska kompetens och får inblick i vår verksamhet samtidigt som du bidrar till vår utveckling.

Medarbetare under jord i Kirunagruvan

Få ett försprång som trainee

Vill du få bästa möjliga övergång från studier till arbetsliv och en skjuts i karriären? Vårt traineeprogram vänder sig i huvudsak till dig som är nyexaminerad ingenjör från högskola och universitet.

Gymnasieprogram med LKAB-profil

Visste du att det finns gymnasieprogram med LKAB-profil i Kiruna och Gällivare? Programmen är ett samarbete med Lapplands gymnasium där delar av undervisningen sker med inriktning mot LKAB och gruvindustrin. Som elev får du en djupare inblick i företaget och bra kontakter för framtiden.

Läs mer hos Lapplands Gymnasium

Studiebesök och undervisning

Vi erbjuder studiebesök från mellanstadiet till universitet. Under besöket får både eleverna veta mer om LKAB och besöka verksamheten ovan och under jord. I mån av tid kan en representant från oss också besöka er förskola, grundskola eller gymnasium för att berätta mer om vår verksamhet.

Mer om studiebesök