Planerare/beredare mot underhållsstopp

Ort
Svappavaara, Svappavaara Förädlingsverk
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-09

”Underhåll i världsklass” är en inriktning som LKAB Svappavaara förädlingsverk har antagit. Vi arbetar mot en starkare underhållsavdelning och erbjuder ett jobb där du får stora möjligheter att utvecklas och påverka underhållsorganisationen.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm och gråberg genom att borra och spränga, för att sedan lasta, krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning där du kan utvecklas i din tjänst, i kombination med stora möjligheter till friluftsliv.

Din roll

Vi söker en planerare/beredare till Svappavaara förädlingsverk med inriktning mot underhållsstoppen. Vi jobbar nu för att stärka upp vår underhållsavdelning och kommer att arbeta aktivt med utvecklingen av underhållsorganisationen. Ett steg i denna utveckling är att stärka upp planering och beredningsfunktionen. Grunden för en stabil produktion läggs i och med de underhållsarbeten som vi bedriver under årets olika underhållsstopp.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och bereda underhållsarbeten för interna och externa resurser. Du kommer ingå i ett team med ingenjörer och tekniker som jobbar mot samma gemensamma mål men inom olika ansvarsområden. Du kommer ha ett nära samarbete med den arbetsledning som utför aktiviteter under våra underhållsstopp. Denna tjänst har en viktig roll i planering, genomförande och uppföljningen av underhållsstoppen vilken pågår i cyklar över hela året. En god planering och beredning säkerställer att underhållsstoppen kan genomföras med hög kvalité och enligt tidsplan.  

Din vardag som planerare/beredare:

Arbetsplatsen har en god gemenskap där du har möjlighet att påverka hur väl vi underhåller våra anläggningar.

Det här har du med dig

För att trivas i rollen som planerare/beredare behöver du vara nyfiken på teknik och processer inom industrin. Du bör vara flexibel och trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är nyfiken, ansvarstagande och drivande samt har en god samarbetsförmåga.

Det här får du

Övrig information

Bifoga ett personligt brev och ditt CV i ansökan. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Svappavaara

Omfattning: Heltid med dagtid

Kontakt: Sektionschef Pär Lundström, par.lundstrom@lkab.com eller Rekryterare Tilda Eriksson, 010-144 23 45

Facklig kontakt: Peter Nordström, 0980-68588

Vill du få en inblick i hur livet är för våra medarbetare i Svappavaara, klicka på länken nedan:

Svappavaara – LKAB

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.