Planerare/beredare mot underhållsstopp

Location
Svappavaara, Svappavaara Förädlingsverk
Contract type
Permanent
Latest application date
2024-06-09

Job Posting End Date / last application date:

2024-06-09

”Underhåll i världsklass” är en inriktning som LKAB Svappavaara förädlingsverk har antagit. Vi arbetar mot en starkare underhållsavdelning och erbjuder ett jobb där du får stora möjligheter att utvecklas och påverka underhållsorganisationen.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm och gråberg genom att borra och spränga, för att sedan lasta, krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning där du kan utvecklas i din tjänst, i kombination med stora möjligheter till friluftsliv.

Din roll

Vi söker en planerare/beredare till Svappavaara förädlingsverk med inriktning mot underhållsstoppen. Vi jobbar nu för att stärka upp vår underhållsavdelning och kommer att arbeta aktivt med utvecklingen av underhållsorganisationen. Ett steg i denna utveckling är att stärka upp planering och beredningsfunktionen. Grunden för en stabil produktion läggs i och med de underhållsarbeten som vi bedriver under årets olika underhållsstopp.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och bereda underhållsarbeten för interna och externa resurser. Du kommer ingå i ett team med ingenjörer och tekniker som jobbar mot samma gemensamma mål men inom olika ansvarsområden. Du kommer ha ett nära samarbete med den arbetsledning som utför aktiviteter under våra underhållsstopp. Denna tjänst har en viktig roll i planering, genomförande och uppföljningen av underhållsstoppen vilken pågår i cyklar över hela året. En god planering och beredning säkerställer att underhållsstoppen kan genomföras med hög kvalité och enligt tidsplan.  

Din vardag som planerare/beredare:

Arbetsplatsen har en god gemenskap där du har möjlighet att påverka hur väl vi underhåller våra anläggningar.

Det här har du med dig

För att trivas i rollen som planerare/beredare behöver du vara nyfiken på teknik och processer inom industrin. Du bör vara flexibel och trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är nyfiken, ansvarstagande och drivande samt har en god samarbetsförmåga.

Det här får du

Övrig information

Bifoga ett personligt brev och ditt CV i ansökan. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Svappavaara

Omfattning: Heltid med dagtid

Kontakt: Sektionschef Pär Lundström, par.lundstrom@lkab.com eller Rekryterare Tilda Eriksson, 010-144 23 45

Facklig kontakt: Peter Nordström, 0980-68588

Vill du få en inblick i hur livet är för våra medarbetare i Svappavaara, klicka på länken nedan:

Svappavaara – LKAB

About LKAB

LKAB is an international mining and minerals group with northern Sweden as its base and the whole world as its workplace. We lead the way towards carbon-free production and we do it together – in an open, warm and safe work environment with technology and development in focus. We welcome challenges, innovative ideas and initiative, always with equality and diversity in focus.

Do you work at LKAB today but are interested in a new role?

Then we would like you to submit your application via our internal career page. Log in to your Workday account and go to “Jobs Hub”, where you can search for all available jobs and send your application.

Prior to recruitment, LKAB has considered recruitment channels and marketing. We kindly but firmly decline all contact from media marketers, recruitment sites and the like.