Smörjare till Pelletsverken

Ort
Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-08-04

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din Roll

Sektionen SMU söker nu en smörjare till underhållet i Pelletsverken, Malmberget. Här kommer du ingå i ett glatt och socialt team bestående av beredare, smörjare, rörpersonal, förrådsarbetare och inspektörer. Utöver det samverkar vi även med produktionspersonal samt externa aktörer.

Som smörjare arbetar du med förebyggande arbeten enligt fastställda scheman och ronder där även akuta insatser förekommer. Arbetet är självständigt men vi önskar att du är en flexibel och kreativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Du arbetar kvalitetsmedvetet, är noggrann och tar egna initiativ. Vårt mål är att vår högteknologiska gruv- och mineralkoncern flyter på och där kommer du vara en viktig pusselbit.

Din vardag som smörjare:

Det här har du med dig

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av underhåll. Du är noggrann, tar initiativ och gillar att lösa problem.

Meriterande är om du har erfarenhet eller utbildning inom underhåll och/eller smörjsystem. Har du inte det kommer du långt med en positiv inställning, intresse samt viljan att lära dig.

Det här får du:

Start: September eller enligt överenskommelse.

Plats: LKAB Malmberget.

Omfattning: Heltid, skiftgång fm, fm + helg, ledigvecka. 

Kontakt:

För mer information om tjänsten: Produktionschef Elina Nordström 070-285 88 79

För mer information om rekryteringsprocessen: Hr-koordinator Diana Skaugvoll 010-144 94 09

Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76 329, thomas.l.larsson@lkab.com

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.