Tekniker Hydraulik till LKAB Mekaniska

Ort
Kiruna NIO
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-15

Söker du ett inspirerande jobb med stor frihet och personligt ansvar. Trivs du i en miljö där du får vara med och driva utveckling och förändring? Det händer mycket spännande vid LKAB Mekaniska just nu och för den som är intresserad och driven kommer detta vara en otroligt lärorik resa!

Vi tror dessutom att nyckeln till framgång är att göra saker Tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Teknikern ska vara ett teknik- och kompetensstöd inom hydraulik. Du kommer att arbeta i ett team med motiverade medarbetare och i rollen ingår bland annat att stödja och leda gruppen vid avancerad felsökning, analysering och utredning vid problem, utveckla underhållsplaner och kompetens internt.

Arbetet är av både operativ och strategisk karaktär och kräver god samarbetsförmåga. Uppdraget för arbetsplatsen är att leverera en god tillgänglighet gällande hydraulikanläggningar för LKAB:s anläggningar. I rollen som tekniker bedrivs arbetet både ute på fält och i verkstaden.

Den du är

Du har gymnasiekompetens med inriktning mot industri eller likvärdig utbildning tillsammans med kunskaper inom hydraulik, pneumatik och smörjning.

Vidare är du noggrann och värdesätter hög kvalité i utfört arbete. Du trivs i en utbildande roll där ditt uppdrag är att instruera och höja kompetensen hos våra mekaniker.Befattningen kräver B-körkort.

LKAB Mekaniska erbjuder dig

Övrig information

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Produktionschef Simon Kaski 070-312 45 93 

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.