Elektriker mot automation med skiftgång

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-16

Elektriker med inriktning mot automation till Anrikningsverk 1 & 2 (KA1/KA2) (skiftgående)

Här väntar en omväxlande tillvaro i en stark gemenskap. Ta med dina kunskaper inom el – och automation till den här spännande tjänsten.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din Roll

Din roll som skiftgående automationstekniker tillhörande Anrikningsverk 1 & 2 (KA1/KA2) är varierande, främst består den av felsökning och avhjälpande underhåll på våra anläggningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är redo att ta ett stort personligt ansvar och med hög social kompetens. Eftersom tempot kan vara högt är det en fördel att du kan behålla lugnet under utmanande situationer.

Det kräver att du jobbar organiserat, då arbetsplatsen samverkar med andra funktioner så är även en god samarbetsförmåga viktig och att du har ett stort säkerhetstänk. Du kommer att arbeta med positiva och hjälpsamma kollegor som ser till att du får den hjälp och det stöd du behöver för att komma in i arbetet.

Tillsammans med dina dagtidsgående kollegor samt kollegor på andra skift ansvar ni för driftnära, förebyggande och avhjälpande underhåll av våra elektriska anläggningar.

För att passa i rollen som elektriker så ser vi att du är en problemlösare som ser möjligheter.

Utöver felsökning och avhjälpande underhåll förekommer även arbeten med:

Välkommen till en arbetsplats som tror på dig och din kapacitet och ger dig frihetenatt utvecklas. Sök idag om installation, felsökning och reparation är din grej om du arbetar målinriktat, är kreativ, van att ta stort eget ansvar och ser dig själv som en hjälpsam lagspelare med stort säkerhetstänk.

Det här har du med dig

Det här får du

Start: Enligt överenskommelse

Plats: LKAB Förädlingen Kiruna, Kiirunavaaravägen 1, Anrikningsverk 1&2.

Omfattning: Heltid, skiftgående arbete där förmiddagar, eftermiddagar och nätter ingår (K5).

Kontakt: Produktionschef Sandra Magnusson telefon: +46 980 71894, e-post: Sandra.Magnusson@lkab.com

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.