Junior Talent Acquisition Partner

Ort
Kiruna, Luleå, Malmberget
Anställningsform
Tillfällig (tidsbegränsad anställning)
Ansök senast
2024-05-31

Vi bygger upp ett Talent Acquisition-team som ska stötta våra verksamheter med kvalitativa och träffsäkra rekryteringsprocesser och vi söker nu dig som vill vara delaktig i att utveckla en professionell och innovativ TA-funktion.

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

I rollen som Junior Talent Acquisition Partner kommer du att arbeta i nära samverkan med chefer i ett flertal verksamheter för att förstå deras affärsbehov och fungera som rådgivare inom rekrytering, utveckla effektiva rekryteringsstrategier och leverera kandidater till organisationen.

Du kommer att hantera hela rekryteringscykeln, inklusive search, screening, intervjuer och anställning med ett fokus på att driva engagemang och en positiv kandidatupplevelse genom hela rekryteringsprocessen.

Du förväntas använda data för att driva rekryteringsbeslut och ge regelbundna uppdateringar till intressenter, rekryterande chefer och/eller HR Business Partners.

I rollen ingår även att hålla sig uppdaterad om trender, innovationer och utmaningar inom rekrytering för att kunna identifiera områden där vi kan bli ännu bättre.

Därtill kommer du att vara delaktig i projekt kopplat till kompetensförsörjning och employer branding.

I denna roll kommer du att rekrytera kollektivanställda och tjänstepersoner inom ett brett område.

Du kommer att stötta verksamheter på alla våra verksamhetsorter i Sverige vilket innebär att tjänsten medför en del resande.

Du kommer att jobba i ett team med både seniora och juniora Talent Acquisition Partners som gemensamt ansvarar för rekrytering och kompetensförsörjning inom ert område.

Placeringsort är med fördel Kiruna eller Gällivare/Malmberget men även Luleå kan vara aktuellt.

Tjänsten är en visstidsanställning fram till sommaren 2025 med goda chanser till förlängning.

Det här har du med dig

För att lyckas i denna roll behöver du ha ett stort intresse för rekrytering och talent acquisition och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med rekrytering.

Du har en akademisk examen inom personalvetenskap eller liknande.

Därtill ser vi gärna att du har:

Då vi ser en ökande andel internationella medarbetare, chefer och kandidater krävs det mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Du ska känna dig bekväm att hålla intervjuer på både svenska och engelska.

Körkort (B) är ett krav för alla tjänster på LKAB.

Låter detta spännande?

Då är vi nyfikna på att få veta mer om dig! Skicka in din ansökan senast 31 maj men gärna så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.

För frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Lisa Rapp, Sektionschef, Recruitment & Administration, 070 542 32 63, lisa.rapp@lkab.com alt. Hanna Anlér Blomberg, Sektionschef, Talent Acquisition, 0703-04 56 94, hanna.anler.blomberg@lkab.com.

Fackliga kontakter

Kiruna/Svappavaara

Unionen Norra: Sakari Alanko 0980-725 08

Akademikerföreningen: Peter Johansson 0980-71879

Ledarna Norra: Ingegerd Kyrö 0980-71050

Malmberget/Luleå

Unionen Södra: Katarina Paganus 097076298

SACO-klubben Södra: Annika Taavoniku 0970-79532

Ledarna Södra: Annica Kaati 0970-76765

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.