Sektionschef – Verksamhetsservice

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-04

Vi söker Sektionschef till avdelningen Driftservice inom affärsområde järnmalm i Kiruna

Vill du vara med och inspirera i ett värderingsdrivet företag? Välkommen att leda och hjälpa i en viktig roll i vår högteknologiska gruv- och mineralkoncern.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Tjänsten är en av Sektionschefstjänsterna i avdelningen Kiruna Driftstöd. Avdelningen ansvarar för service och infrastruktur som alla medarbetare och samarbetspartner möts av varje dag på LKAB Kiruna. Sektionen Verksamhetsservice ansvarar för fastigheter och industriområde, persontransporter, omklädnads samt kontorsservice. Som Sektionschef ingår du i ledningsgruppen för Kiruna Driftstöd som är en avdelning inom Affärsområde järnmalm Kiruna.

Till din hjälp har du ledningsgruppen för Driftstöd, dina chefskollegor, din närmaste chef samt kollegor med kompetens för arbetsmiljö, ekonomi och personalfrågor. Sektionen består av nära 50 medarbetare och till ditt stöd har du ett antal produktionschefer, ingenjörer och tekniker som rapporterar direkt till dig. Totalt sett har denna roll 7 direktrapporterande.

Hos oss erbjuds du tid att lära dig arbetet och växa in i rollen och du har möjligheten att vidareutvecklas i en spännande och engagerande arbetsmiljö. Mentorskap samt vidareutbildning inom chefsrollen erbjuds till alla nya chefer på LKAB.

Dina här har du med dig

Vi söker dig som vill leda, driva och utveckla verksamheten och har erfarenhet från förändringsarbete. Du kan med engagemang och nytänkande ta dig an ledarrollen. Formell ledarskapserfarenhet är meriterande men inte ett krav för denna roll och vi är öppna för sökande som har olika bakgrunder och erfarenheter. Vi ser att du har akademisk utbildning. B-körkort krävs.

Det här får du

Övrig information

Start: enligt överenskommelse. Plats: Kiruna. Omfattning: Heltid, dagtid.

För mer information om tjänsten kontakta Stefan Lahti, tel: +46 980 531 16, mail: stefan.lahti@lkab.com   Fackliga kontakter Kiruna/Svappavaara: Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-72508. Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-72903. Ledarna Kiruna/Svappavaara – Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Välkommen in med CV och personligt brev senast onsdagen 5e juni. Avvakta inte med din ansökan, urval kan ske löpande.

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.