Servicearbetare

Ort
Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-05-26

Servicearbetare

Hos oss får du förtroende och frihet att utvecklas i en varierande roll, sök till oss som servicearbetare.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt.  Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Södra Gruva infrastruktur söker nu servicearbetare till Malmbergets underjordsgruva.

Du kommer ingå i en grupp av 12st Servicearbetare som ansvarar för att upprätthålla, förvalta, utveckla infrastruktur och anläggningar i MUJ

I arbetsuppgifterna kommer du främst att arbeta med montage/demontage av rör, samt ventilation under jord. Du kommer även att arbeta med att registrera arbetsorder, felanmälan bl annat i affärssystemet IFS. Tillsammans med vårt drivna team arbetar vi mot LKAB:s övergripande mål. Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter, erbjuder vi alla medarbetare erforderlig utbildning.

Det här har du med dig

Vi söker dig som är självgående i ditt arbete och har lätt för att samarbeta med andra. Du är driven, dynamisk och noggrann i ditt arbete. Säkerheten går alltid först därför är det viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. Det är viktigt att Du med stor arbetsglädje, servicekänsla och säkerhetstänk, känner ansvar för att leverera både i tid och med hög kvalitet. Meriterande är gruvvana.

Krav

• Gymnasieutbildning. Meriterande om det är inriktning mot energi, industri, VVS eller annan likvärdig utbildning.

• B-körkort

Arbetet förutsätter att Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och har ett öppet sinne samt att du bidrar till ett positiv och glad klimat.

Det här får du

Start: så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Plats: LKAB Malmberget

Omfattning: Heltid, skiftgång

För mer information om tjänsten

Produktionschef Emil Hjärtström 073-801 24 46

emil.hjartstrom@lkab.com

För mer information om rekryteringsprocessen:

HR- koordinator Maria Köhler 010-144 97 64  maria.kohler@lkab.com

Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76329

Thomas.l.larsson@lkab.com

Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.