Lokalförmedlare till LKAB Fastigheter

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-05-30

LKAB Fastigheter AB tillgodoser behovet av attraktiva lokaler och bostadsområden för LKAB-anställda, privatpersoner och företag på LKAB:s verksamhetsorter. Vi äger och förvaltar cirka 2 800 bostäder och 115.000 kvm lokalyta i Malmfälten. Som en aktiv part i samhällsomvandlingen verkar vi för ansvarsfulla lösningar och goda relationer samt skapar trygghet för våra hyresgäster.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Du ansvarar i huvudsak för att marknadsföra och hyra ut LKAB Fastigheters kommersiella lokaler. I marknadsföringen ingår bland annat att hålla visningar och att bygga kontaktnät.

I rollen ingår att ha löpande kontakt med befintliga kunder och du har ett helhetsansvar för dessa, vilket bland annat innebär kundvård, förhandlingar och avtalstecknande. I arbetsuppgifterna ingår även uppsägning och omförhandling av kontrakt.

Tillsammans med projektchef/byggledare är du engagerad och involverad i processen då lokaler ska anpassas utifrån hyresgästers önskade behov. På sikt kommer du även till viss del att vara delaktig i uthyrning av bostäder då vår ambition är att bredda kompetensen inom sektionen.

Det här har du med dig

Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din omgivning samt alltid sätter kunden i centrum.

Det här får du

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kiruna

Omfattning: Heltid

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2024-05-30.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Nina Lundgren, Marknadschef LKAB Fastigheter 070-300 43 31 alt. nina.lundgren@lkab.com

Fackliga kontaktpersoner:

Kiruna/Svappavaara

Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-725 08

Akademikerföreningen – Peter Johansson, 0980-718 79

Ledarna Norra – Ingegerd Kyrö, 0980-710 50

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.