Fordonsmekaniker/reparatör

Ort
Malmberget UJ
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-05-26

Fordonsmekaniker

Hos oss får du förtroende och frihet att utvecklas i en varierande roll, sök till oss som mekaniker till Lastmaskinverkstad.

Din roll

LHD verkstad söker nu en mekaniker till Malmbergets underjordsgruva.

I arbetsuppgifterna ingår reparationer och underhåll av bla, hjullastare, lastmaskiner och traktorgrävare. Du ska tillsammans med dina kollegor ansvara för att underhålla mobila maskiner, samt vara behjälplig i utveckling och förebyggande arbete så att våra kunder når sina produktionsmål med hög tillgänglighet och korta ställtider. Arbetet bedrivs i vår serviceverkstad på nivå 1250 och i fält.

Det här har du med dig

Vi söker dig som är självgående i ditt arbete och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en problemlösare, utåtriktad och noggrann i ditt arbete. Säkerheten går alltid först därför är det viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. Meriterande är gruvvana / erfarenhet från verkstads arbete på tunga maskiner.

• Godkända slutbetyg från gymnasiet gärna med industriell inriktning.

• B-körkort

Det här får du

Övrig information

Då arbete med härdplaster förekommer så krävs även godkänd läkarundersökning med avseende på arbete med allergiframkallande produkter.

Omfattning: Heltid med skiftform: K2:3

FM skift mån-fre, EM skift mån-sön därefter ledigvecka.

Kontakt

För mer information om tjänsten:

Tf, Produktionschef Marcus Burman 073-8225498

För mer information om rekryteringsprocessen:

Hr- Koordinator Maria Köhler 073-8184003 maria.kohler@lkab.com

Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76329

Thomas.l.larsson@lkab.com

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.