Verksamhetsutvecklare till förädlingen i Kiruna

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-07-28

Vi söker nu en verksamhetsutvecklare till förädlingen i Kiruna!

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt.Kiruna Malmförädlingens uppdrag är att förädla malmen från gruva till färdig produkt. Huvuddelarna i processen är sovra, anrika och pelletisera. Avdelningen består totalt av åtta sektioner, varav fyra av dom ingår i huvudprocessen och övriga fyra är stödsektioner inom kvalitet, teknik- och processutveckling, materialprocesser samt Vatten och Dammar. Läs mer om oss på förädlingen här: https://lkab.com/sv/om-lkab/fran-gruva-till-hamn/foradla/.Norra Förädling Materialprocesser (NMM) ansvarar för att planera, upphandla, samordna och styra hjulburna transporter på ett hållbart sätt för att skapa mervärde för malmförädlingen i Kiruna. Vi framställer specialprodukter och hanterar produkter på upplag och vägar fram till leveranspunkten.Vill du ta en viktig roll i LKAB:s utvecklingsresa? Då kan du vara vår framtida kollega! 

Din roll

Som verksamhetsutvecklare samordnar och effektiviserar du materialflöden inom malmförädling i Kiruna. Du arbetar självständigt med att följa upp, optimera, planera och samordna transportfunktionen långsiktigt, med stöd från dina kollegor och övriga medarbetare inom LKAB.Dina uppgifter inkluderar att undersöka alternativa processer och lösningar, bidra till strategiskt utvecklingsarbete, utföra analyser, ta fram beslutsunderlag, omvärldsbevaka och skapa avtal. Målet är att utveckla verksamheten för att skapa kostnadseffektiva flöden och säkerställa kvalitet i leveranserna. 

Det här har du med dig

Som verksamhetsutvecklare hos oss förväntas du ta ansvar för planering och genomförande av dina uppdrag. Egenskaper vi värdesätter är att du är analytisk, lösningsorienterad, påhittig och har lätt för att kommunicera och upprätthålla goda relationer. Kännedom om LKAB och erfarenhet inom logistik, samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, är meriterande. 

Vi ser gärna att du har:

• Högskole- eller universitetsutbildning, gärna med inriktning inom logistik eller motsvarande utbildning/erfarenhet.

• B-körkort är ett krav för tjänsten 

Det här får du

• Motivationsprogram som belönar framgång

• Friskvård och studiestöd samt tillgång till konstförening, fritidsförening, fjällstugor och familjeaktiviteter

• Förstärkt föräldrapenning med upp till 90 procent av din ordinarie lön i upp till sex månader (efter anställning i ett år)

• Hjälp och stöd vid sjukdom eller i frågor om arbetsmiljö, hälsa, friskvård och rehabilitering

• Skydds- och terminalglasögon samt ersättning för tandvård

• Möjlighet att ansöka om stipendier vid studier både för dig och dina barn

• Möjlighet att ansluta sig till vårt pensions- och försäkringsprogram med förmånliga priser

Start: Enligt överenskommelsePlats: KirunaOmfattning: Heltid

Välkommen in med din ansökan!För mer information om tjänsten kontakta Sektionschef Tomas Kohkoinen 070 342 11 72.

Fackliga kontaktpersoner:Kiruna/SvappavaaraUnionen Norra: Sakari Alanko 0980-725 08Akademikerföreningen: Peter Johansson 0980-71879Ledarna Norra: Ingegerd Kyrö 0980-71050 

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.