Projektledare till LKAB Mekaniska

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-09

Vill du vara med om något stort? Vill du bidra till att sätta en ny standard och systematik för att skapa säkra anläggningar för LKAB? Då är detta din unika chans att vara med i händelsernas centrum hos LKAB Mekaniska!

Om oss

LKAB Mekaniska är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi befinner oss mitt i en stark tillväxtfas där vi går från att vara en leverantör till en samarbetspartner gentemot LKAB. Vi söker just nu en projektledare för projektet ”Säkra Anläggningar SAK” som är ett långsiktigt underhållsprojekt.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som projektledare är en belönande roll där du erbjuds intressanta och utvecklande projekt. Du kommer ingå i ett team av kompetenta kollegor och en arbetsplats med hög kapacitet med närhet till våra verkstäder.

Arbetet som projektledare innebär att du kommer leda och styra projekt ända från initieringsfas till överlämnande. Du kommer att ha budgetansvar samt se till att tidplaner, riktlinjer och regler inom kvalité och arbetsmiljö följs och efterlevs. Du genomför och utvecklar projekt utifrån kundens behov och implementerar LKAB Mekaniskas helhetslösning, hela vägen.

Vi söker dig som

För att trivas i rollen som projektledare tror du likt oss att nyckeln till framgångsrikt ledarskap bygger på delaktighet och kommunikation. Du värderar ett gott samarbete och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet. Struktur, planering och dokumentation faller sig naturligt för dig. Du har en affärsmässighet i allt du tar dig för och drivs av att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Du tycker om att bygga och upprätthålla relationer och är van vid att kommunicera med människor på ett öppet och förtroendefullt sätt på både svenska och engelska. Meriterande med erfarenhet av projektledning inom teknisk industri samt ekonomisk styrning. Även meriterande med praktisk erfarenhet från industrin samt kunskap om LKAB:s processer. Tjänsten B-körkort.

LKAB Mekaniska erbjuder dig

Känns detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationeringsort Kiruna 

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

För med information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Niklas Heikki 073-844 51 14

Fackliga kontaktpersoner:

Kiruna/Svappavaara

Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08

Malmberget/Luleå

Unionen Södra – Per Ola Eriksson, 0920-38076

SACO-klubben Södra – Annika Taavoniku, 0970-79532

Ledarna Södra – Annica Kaati 0970-76765

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.