Byggledare till Samhällsomvandlingen

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-04-30

Framtidens viktigaste jobb

Samhällsomvandlingens uppdrag är att med god framförhållning säkerställa marktillgång för att trygga LKAB:s gruvdrift och tillväxtplaner. Detta innebär att omkring en tredjedel av Malmfältens befolkning, motsvarande 10 000 människor, succesivt omflyttas. Totalt kommer cirka 5 000 bostäder och 700 000 kvadratmeter bostads- och lokalytor att ersättas inom ramen för samhällsomvandlingen.

Vill du arbeta med att säkerställa framgång för LKAB:s projekt inom Samhällsomvandlingen? På Samhällsomvandlingen är vi ett glatt gäng där en viktig grund för oss är engagemang, positivitet och omsorg för varandra.

Din roll

I rollen som byggledare ser du till att samordna och leda våra anläggningsarbeten ute på plats tillsammans med anlitade entreprenörer. Du kommer arbeta tillsammans med en projektgrupp som leds av en projektledare där stöd och hjälp från varandra gör att vi driver projekten framåt. Arbetet styr du till stor del själv och du prioriterar hur dina dagar ser ut utifrån pågående aktiviteter i projektet.

Byggledarens huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:

Det här har du med dig

Vi söker efter en ansvarstagande och lösningsorienterad byggledare som trivs att arbete i grupp. Som person är du flexibel och stresstålig med en god kommunikationsförmåga där du tycker om att skapa och bibehålla relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det här får du

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kiruna

Omfattning: Heltid

Välkommen in med CV och personligt brev senast 2024-04-30. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan.

För mer information om tjänsten kontakta Sektionschef Maria-Therése Edlert, Maria-therese.edlert@lkab.com eller 070-314 20 17

Fackliga kontaktpersoner:

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.