Specialist inom informationssäkerhet till LKAB

Ort
Kiruna, Luleå, Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-04-30

Brinner du för informationssäkerhet och vill arbeta med spännande uppgifter inom ett högprioriterat område? Har du förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv, är kommunikativ, prestigelös samt mål- och resultatinriktad? Då kan tjänsten som specialist inom informationssäkerhet vid LKAB vara rätt för dig.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Om tjänsten

I rollen som specialist inom informationssäkerhet kommer du arbeta i ett team som har höga ambitioner och strävar efter att ligga i framkant såväl inom informationssäkerhet som IT-säkerhet, dataskydd och övriga områden inom avdelningen.

Det här har du med dig

Det är meriterande om du har:

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Kiruna, Gällivare eller Luleå. Resor ingår i tjänsten.

Det här får du

Övrig information

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 30:e april 2024.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta sektionschef Marcus Aspvik, marcus.aspvik@lkab.com 

Fackliga kontakter:

Kiruna/Svappavaara

Unionen Norra: Sakari Alanko 0980-725 08

Akademikerföreningen: Peter Johansson 0980-71879

Ledarna Norra: Ingegerd Kyrö 0980-71050

Malmberget/Luleå

Unionen Södra: Katarina Paganus 0970-76298

SACO-klubben Södra: Annika Taavoniku 0970-79532

Ledarna Södra: Annica Kaati 0970-76765

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.