Mekaniker till LKAB Mekaniska

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-04-30

Är du mekaniker och vill arbeta ute på fält vid vår kund LKAB:s anläggningar? Vill du ha ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Vill du vara med och bygga specialistkompetens om kundens anläggningar och bidra till förbättringar?

Vi söker just nu flera Mekaniker till vår fältstyrka!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som mekaniker kommer du arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter där du ges friheten att själv planera och styra dina arbetsdagar. Arbetsmomenten är av skiftande slag och bedrivs till stor del ute i LKAB:s anläggningar både ovan och under jord där du arbetar med allt från förebyggande underhålls-, reparations- och monteringsarbete till utveckling och förbättringsarbeten.

I denna roll kommer du få ett brett nätverk både internt inom LKAB Mekaniska och externt inom verkstadsindustri då du arbetar direkt mot vår kund LKAB. Tjänsten är heltid tillsvidare med placeringsort Kiruna.

VEM ÄR DU?

Dina personliga egenskaper kommer prioriteras över formell kompetens. Viktigast för oss är att ha medarbetare som har lätt för att komma överens och samarbeta med andra. Som gärna delar med sig av sin kompetens och försöker hitta gemensamma lösningar på problem. Du är nyfiken, vill lära dig och bidra på jobbet. Slutligen är du professionell och tycker det är viktigt att ha goda relationer till kunder såväl som kollegor.

VI ERBJUDER DIG

Känns detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar kandidater löpande!

ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationeringsort Kiruna.

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

För mer information om tjänsten kontakta: Produktionschef Kim Kostet 070 – 319 54 20

OM OSS

LKAB Mekaniska är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och vi befinner oss mitt i en stark tillväxtfas. Vi har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Vi arbetar även med helhetsprojekt, där vi är delaktiga från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar. Vi finns på två arbetsställen i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och omsätter cirka 325 MSEK.LKAB Mekaniska är en del av Affärsområde Specialprodukter, som levererar strategiska tjänster och produkter som används både inom LKAB:s kärnverksamhet och av externa aktörer – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB samtidigt som det skapar värde på andra marknader. 

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.