Underhållsingenjör till Bergtransporten Kiruna Gruva

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-04-28

Om oss

Sektionen Kiruna Gruva Bergtransport har i uppgift att krossa och transportera råmalm efter uppsatta produktions- och kvalitetsmål. Vi ansvarar för att på ett säkert och hållbart sätt leverera malmen från gruva till vår kund Sovringsverket. I sektionens uppdrag ingår även att underhålla fasta anläggningar från tappning, spårnivå, krossning samt uppfordringsanläggningen. Sektionen består av sex arbetsplatser med ca 200 anställda, som har drift, underhåll och processtyrning som primära arbetsområden.

Om tjänsten

Här har du möjligheten att söka en central roll där du blir en värdefull och uppskattad del av vår sektion och dess underhållsarbete. Som vår underhållsingenjör bedriver du självständigt sektionens långsiktiga underhållsplaner och befäster dessa tillsammans med dina chefskollegor.

Du ansvarar och har handlingsutrymme för bland annat:

I det dagliga arbetet kommer du att vara en aktiv del av förbättringsgrupper och vi ser även att du tar ledarrollen i vissa av dessa. För att trivas i rollen är det viktigt att du är analytisk, ansvarstagande och strukturerad. Det här är en unik möjlighet till ett givande arbete där du kan göra verklig skillnad.

Det här har du med dig

Du är en noggrann och engagerad detaljkännare med ett utpräglat teknikintresse. Du har ett systematiskt arbetssätt som du involverar kollegor och andra intressenter i. Du är också kommunikativ och har en förmåga att pedagogiskt förmedla planer och problemlösning.

Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Meriterande med tidigare erfarenhet av underhållsarbete.

B-körkort samt god svenska och engelska i text och tal.

Det här får du

Övrig information

Skiftform: Dagtid

För mer information kontakta Sektionschef Lennart Stålnacke 070 342 2577. Lennart.stalnacke@lkab.com 

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2024-04-28. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Fackliga representanter, Kiruna/Svappavaara:

Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-725 08

Akademikerföreningen– Peter Johansson, 0980-71879

Ledarna Norra– Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.