Elektriker med inriktning mot automation

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-05-01

Elektriker med inriktning mot automation till Anrikningsverk 1 & 2 (KA1/KA2)

Här väntar en omväxlande tillvaro i en stark gemenskap. Ta med dina kunskaper inom el till den här spännande tjänsten med stora påverkansmöjligheter. 

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi villförändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill duvara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Här ansvarar du och dina kollegor för drift och underhåll av anläggningar i vårt gruvfält, i allt fråndagbrott till kontor. Välkommen till en arbetsplats som tror på din kapacitet och ger dig frihetenatt utvecklas. Sök idag om kontroller, installation, felsökning och reparation är din grej om du arbetar målinriktat, är kreativ, van att ta stort eget ansvar och ser dig själv som en lagspelare med stort säkerhetstänk.

Det här har du med dig

Det här får du

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världensom arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i enöppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar,innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus. 

Start: Omgående eller enligt överenskommelsePlats: LKAB Kiruna ovan jordOmfattning: Heltid dagtid 06.00-14.48Kontakt: Produktionschef Sandra Magnusson telefon: +46 980 71894  E-post: sandra.magnusson@lkab.com

Rekryterare Sofia Sydberg telefon: 010-144 47 03 E-post: sofia.sydberg@lkab.com 

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.