Reparatör till LKAB Mekaniska

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-03-23

Är du mekaniker i grunden och söker nya utmaningar?

Vi söker just nu flera Reparatörer!

DINA ARBETSUPPGIFTER

I ditt arbete deltar du i huvudsak med din kompetens inom reparation och underhållsarbete. Vi reparerar och underhåller komponenter som används inom LKAB:s verksamhet såsom växellådor, pumpar, trummor, separatorer och en hel del annat. Beroende på ditt intresse och driv kommer du kunna bli expert inom ett eller flera områden.

Vi utför arbete enligt våra egna arbetsrutiner, instruktioner och riktlinjer som garanterar ett säkert och effektivt genomförande. Du är en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person med som gillar att leverera i rätt tid till rätt kvalité för att säkerställa nöjda kunder. 

VEM ÄR DU?

VI ERBJUDER DIG

Ett varierande jobb med möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker. Vi är generösa med utbildningar när det finns behov samtidigt som vi anpassar introduktionen så att du på ett bra sätt kommer in i arbetsuppgifterna och lär känna dina kollegor.

Vi erbjuder även LKAB koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Framför allt är vi ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans på jobbet!

Känns detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar kandidater löpande!

ANSÖKAN

Tjänsten är tillsvidare förlagd till dagtid, stationeringsort är Kiruna vid vår verkstad, MCV, som finns inne på LKABs område.

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

För mer information om tjänsten kontakta: Produktionschef Albin Halleman Ågeby 070-292 47 97 

OM OSS

LKAB Mekaniska är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och vi befinner oss mitt i en stark tillväxtfas. Vi har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Vi arbetar även med helhetsprojekt, där vi är delaktiga från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar. Vi finns på två arbetsställen i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och omsätter cirka 325 MSEK.LKAB Mekaniska är en del av Affärsområde Specialprodukter, som levererar strategiska tjänster och produkter som används både inom LKAB:s kärnverksamhet och av externa aktörer – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB samtidigt som det skapar värde på andra marknader.

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.