Samhällsomvandlingen tar fart i Malmberget och Gällivare

25 januari 2016

Nu presenterar LKAB fler detaljer för samhällsomvandlingen i Malmberget. Vi detaljerar den redan beslutade etappindelningen från 2012 för att skapa förutsägbarhet hos de boende. Det är 1 740 bostäder som omfattas av den nu detaljerade tidplanen i Malmberget.

LKAB bjuder in pressen till samhällsomvandlingens lokaler i före detta Gunillaskolan. Där håller Stefan Hämäläinen, LKAB:s direktör för samhällsomvandlingarna presentation om de detaljerade tidplanerna för Malmberget. Därefter finns tillfälle till frågor och enskilda intervjuer.

Datum: Tisdag 26 januari
Tid: Klockan 11.00 – 13.00
Plats: LKAB:s kontor för samhällsomvandlingen i före detta Gunillaskolan i Malmberget.

Vi bjuder på fika!

Välkomna!

Erika Lindblad, kommunikatör Samhällsomvandlingen LKAB, 46 980 712 41

LKAB är en internationell högteknologisk mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 20 miljarder kronor 2014 och har cirka 4 500 anställda i 15 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Documents