Spontanansökan till IT-avdelningen på LKAB

Ort
Kiruna, Luleå, Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-09-29

Vill du jobba med oss? Hittar du inte rollen du söker bland våra annonser? Ingen fara – vi söker kontinuerligt nya IT-kollegor och vi vill gärna veta mer om dig!

Just nu söker vi bland annat förmågor inom:

Skicka in din spontanansökan via denna annons så sparar vi ditt CV för kommande rekryteringar som sker det närmaste året. Vi rekommenderar att du även lämnar in en ansökan om det är någon specifik tjänst som intresserar dig.

Vi lägger kontinuerligt ut lediga tjänster inom IT på LKAB:s hemsida och i våra sociala kanaler, så håll koll där om något intressant skulle dyka upp.

Om IT-avdelningen på LKAB

Avdelningen Koncern IT ansvarar för utveckling, drift och livscykelhantering av LKAB koncernens IT-tjänster samt IT-styrning avseende arkitektur, data governance, gemensamma metoder och cybersäkerhet.

Vi stöttar och utmanar LKAB koncernens verksamheter i den digitala utvecklingen genom att bland annat upprätthålla roadmaps och delta i projekt och uppdrag. Omvärldsbevakning och utveckling av digitala kompetenser är något som vi brinner för.

Våra värderingar engagerad, nytänkande och ansvarstagande är grunden i allt vi gör och genomsyrar vårt arbete.

På Koncern IT är vi drygt 90 medarbetare fördelade på orterna Luleå, Kiruna och Gällivare.

Fackliga kontaktpersoner: 

Kiruna/Svappavaara

Unionen Norra: Sakari Alanko 0980-725 08

Akademikerföreningen: Peter Johansson 0980-71879

Ledarna Norra: Ingegerd Kyrö 0980-71050

Malmberget/Luleå

Unionen Södra: Katarina Paganus 097076298

SACO-klubben Södra: Annika Taavoniku 0970-79532

Ledarna Södra: Annica Kaati 0970-76765

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.