Produktionsledare

Ort
Svappavaara
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-08-31

Vill du leda andra och bidra till verksamheten? Vi söker nu en produktionsledare till en av våra produktionsverksamheter, anrikningsverket, vilket ingår i Svappavaaras förädlingsverksamhet.

Din roll

Som produktionsledare kommer du ansvara för den operativa ledningen vilket innebär att du leder och fördelar det dagliga arbetet. Rollen förutsätter ett stort eget ansvar. Arbetet sker i nära samarbete med produktionschef och övriga produktionsledare.

Din vardag som produktionsledare:

Det här har du med dig

Vi söker dig som är van vid att arbeta självständigt och målinriktat. Du har naturliga ledaregenskaper och är strukturerad, analytisk och engagerad. Vi värdesätter din sociala förmåga, den är en förutsättning i kommunikation med såväl medarbetare som leverantörer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av gruv- eller anläggningsbranschen. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande produktion/förädlingsverksamhet. Samt om du har någon ledarskapsutbildning eller har tidigare erfarenhet av arbetsledning.

I övrigt ser vi att du har godkänd gymnasieexamen eller motsvarande utbildning samt har B-körkort. 

Det här får du

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Förädlingen Svappavaara

Omfattning: Heltid, skiftform K2 med beredskap

Välkommen med din ansökan och motivering till varför du söker det här jobbet.

Övrig information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Emma Lindmark, tfn 0980- 532 25, emma.lindmark@lkab.com

För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR BP Theresia Sturk, theresia.sturk@lkab.com

Facklig kontakt:

Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-725 08

Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Peter Johansson, 0980-718 79

Ledarna Kiruna/Svappavaara – Ingegerd Kyrö, 0980-710 50

Vill du få en inblick i hur livet är för våra medarbetare i Svappavaara, klicka på länken nedan:

Svappavaara – LKAB

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.