Underhållsledare till Svappavaara kross och sovring

Ort
Svappavaara
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-08-14

Som underhållsledare hos oss får du möjligheten att leda och utveckla ett engagerat team, där ditt initiativ och drivkraft för ständiga förbättringar kommer att göra skillnad varje dag.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm och gråberg genom att borra och spränga, för att sedan lasta, krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning där du kan utvecklas i din tjänst, i kombination med stora möjligheter till friluftsliv.

Din roll

Som underhållsledare leder och samordnar du det operativa mekaniska underhållet inom Leveäniemi Sovring. Du ansvarar för att säkerställa att underhållsverksamheten bedrivs i enlighet med LKABs underhållshandbok.

Vi söker en ledare som effektivt samarbetar och löser problem tillsammans med sitt team, samtidigt som du erbjuder starkt stöd och tydligt ledarskap. I vår strävan efter ständiga förbättringar är det avgörande att du är initiativtagande och engagerad i att driva utveckling framåt.

Din vardag som underhållsledare:

Det här har du med dig

Det här får du

Övrig information

Lämna in din ansökan genom att klicka ”ansök nu”. Bifoga ett CV och gärna en motivering kring varför just du skulle passa för jobbet. Med anledning av sommarsemestrar kan återkoppling dröja till slutet av augusti.

Start: enligt överenskommelse

Plats: Svappavaara

Omfattning: Heltid med skiftform 7/7

Kontakt vid frågor: Produktionschef Hampus Saari, hampus.saari@lkab.com eller Rekryterare Tilda Eriksson, tilda.eriksson@lkab.com. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mejl.

Facklig kontakt:

Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-725 08

Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Peter Johansson, 0980-718 79 Ledarna Kiruna/Svappavaara – Ingegerd Kyrö, 0980-710 50

Vill du få en inblick i hur livet är för våra medarbetare i Svappavaara, klicka på länken nedan:

Svappavaara – LKAB

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.