Smörjare till Svappavaara kross och sovring

Ort
Svappavaara
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-08-14

Vi söker dig som är noggrann, duktig på att följa rutiner och intresserad av att medverka i utvecklingen av underhållet i Svappavaara Sovringsverk.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm och gråberg genom att borra och spränga, för att sedan lasta, krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning där du kan utvecklas i din tjänst, i kombination med stora möjligheter till friluftsliv.

Din roll

I rollen som smörjare är du en engagerad lagspelare som driver och utvecklar avdelningen tillsammans med dina kollegor. I vårt sovringsverk arbetar du utomhus i samverkan med övriga grupper inom underhåll och produktion, som exempelvis krossoperatörer, mekaniker och andra smörjare.

Arbetet innebär förebyggande arbeten enligt fastställt schema där även akuta insatser krävs. Arbetet är självständigt och du arbetar kvalitetsmedvetet, noggrant och följer rutiner. Vårt mål är att vår högteknologiska gruv- och mineralkoncern flyter på och där kommer du att vara en viktig pusselbit.

Din vardag som smörjare:

Det här har du med dig

Det här får du

Övrig information

Lämna in din ansökan genom att klicka ”ansök nu”. Med anledning av sommarsemestrar kan återkoppling dröja till slutet av augusti.

Då arbete med allergiframkallande kemiska produkter förekommer krävs en godkänd hälsoundersökning.

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Svappavaara

Omfattning: Heltid med skiftform K1 (förmiddag mån-fre, förmiddag mån-sön, inarbetad vecka)

Kontakt vid frågor: Produktionschef Hampus Saari, hampus.saari@lkab.com eller Rekryterare Tilda Eriksson, tilda.eriksson@lkab.com. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mejl.

Facklig kontakt: Peter Nordström, 0980-68588

Vill du få en inblick i hur livet är för våra medarbetare i Svappavaara, klicka på länken nedan:

Svappavaara – LKAB

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.