Produktionschef till LKABs centralförråd

Ort
1 Gällivare/Malmberget Utbildningsort
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-08-31

Vi söker en engagerad och erfaren Produktionschef som vill leda och utveckla vår verksamhet. Du kommer att spela en nyckelroll i vår förändringsresa där du kommer ansvara över vårt centrallager i Malmberget i Gällivare.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Som Produktionschef kommer du att ha ett helhetsansvar för tre förråd: centralförrådet, förrådet under jord och skyddsförrådet i Malmberget. I våra lager hanterar vi en bred variation av produkter, allt från små skruvar till tung utrustning som väger flera ton, och du kommer att leda ett team på 15 personer samt en produktionsledare.

I rollen som Produktionschef kommer du att:

Du kommer att spela en nyckelroll i vår förändringsresa på LKAB, där du bland annat är med och utvecklar vår nya förrådsstrategi. Vi erbjuder en möjlighet att växa och utvecklas som chef och ledare genom nära samarbete med avdelningschefen och andra produktionschefer.

Det här har du med dig

För att trivas i rollen ska du tycka om att jobba med människan i fokus och ha ett nyfiket intresse för att lära dig verksamheten och produktion. Inom vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Det här får du

Övrig information

Sista ansökningsdag är den 31a augusti 2024, men intervjuer kan ske löpande från och med augusti. Placeringsort är i Malmberget i Gällivare kommun. Arbetet bedrivs på dagtid. Tjänsten är tillsvidare. 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef (Jenny Oja Fjordell tel. 070 287 55 62 (Mobil).

Fackliga kontaktpersoner: Ledarna, Christer Olofsson (tel. 0970-76584), SACO, Annika Taavoniku (tel. 0970-79532), Unionen, Katarina Paganus (tel, 0970-76298)

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.