Underhållstekniker till anläggningsunderhåll Svappavaara förädling

Ort
Svappavaara
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-08-19

Vi söker en engagerad och erfaren underhållstekniker till vårt team vid anläggningsunderhåll LKAB i Svappavaara

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm och gråberg genom att borra och spränga, för att sedan lasta, krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning där du kan utvecklas i din tjänst, i kombination med stora möjligheter till friluftsliv.

Din roll

I rollen som underhållstekniker kommer du att ansvara för underhåll av pelletsverk och anrikningsverk inklusive tillhörande byggnader. Det innebär bland annat konstruktion, fasader, tillträdesvägar och andra strukturella element.

Din vardag som underhållstekniker

Arbetet kommer att ske i nära samarbete med byggledare och andra funktioner i verksamheten för att säkerställa effektiv samordning och genomförande av underhållsaktiviteter. Du rapporterar direkt till gruppchef för anläggningssäkerhet.

Det här har du med dig

Som person trivs du att arbete i team och har en positiv attityd och vilja att lära nytt och utvecklas. Du är strukturerad, engagerad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta, prioritera och anpassa dig till förändrade arbetsförhållanden samt kan hantera flera uppgifter samtidigt.

Det här får du

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Förädlingen Svappavaara

Omfattning: Heltid

Övrig information

Välkommen med din ansökan och motivering till varför du söker det här jobbet. Med anledning av sommarsemestrar kan återkoppling komma att dröja till augusti.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta, Gruppchef Tommy Fors, tfn 0980-685 38, tommy.fors@lkab.com.

För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta, HR BP Theresia Sturk tfn 010 -144 40 31.

Facklig kontakt:

Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-725 08

Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Peter Johansson, 0980-718 79

Ledarna Kiruna/Svappavaara – Ingegerd Kyrö, 0980-710 50

Vill du få en inblick i hur livet är för våra medarbetare i Svappavaara, klicka på länken nedan:

Svappavaara – LKAB

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.