Produktionsledare – Elkraft

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-08-31

Gör dig redo att leda utvecklingen inom elkraft i gruvindustrin! Kom och bli vår nya produktionsledare och påverka framtidens teknologiska lösningar.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Som produktionsledare inom vår avdelning Elkraft kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom vår elkraftsavdelning, med fokus på högspänning ovan jord. I rollen är du direkt underställd produktionschefen för Elkraft och du kommer jobba främst i Kiruna men också i Svappavaara. Du samordnar arbetet i nära samarbete med produktionschefen, övriga produktionsledare och tekniker, samt ansvarar för att verksamheten bedrivs enligt tilldelade ramar och mål.

I dina arbetsuppgifter ingår planering, beredning, inköp, materialförsörjning och godsmottagningar enligt LKAB’s handbok och inköpssystem. Du kommer att initiera och delta i möten gällande elkraft och utveckla kontakten med våra beställare och kunder. Vid behov täcker du även upp för andra produktionsledare och kan tillfälligt fungera som produktionschef.

Arbetet erbjuder en oerhört varierande vardag där ingen dag är den andra lik. Till exempel kan du vid behov även behöva hjälpa till med arbete under jord. Du får även ett stort kontaktnät med externa entreprenörer och leverantörer, samt arbetar nära din chef och kollegor för att utbyta idéer. Vi vill erbjuda en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas och bidra till innovativa lösningar. Låter detta lockande så kan du vara rätt person för denna roll.

Det här har du med dig

Det här får du

Övrig information

Sista ansökningsdag är 31a augusti 2024, men tjänsten kan tillsättas tidigare då urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Placeringsort är Kiruna, men arbete kommer även utföras i Svappavaara.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef (Ander Björnström tel. 073 803 43 77).Fackliga kontakter: Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08, Ingegerd Kyrö, Ledarna, 0980-710 50, Peter Johansson, Akademikerföreningen, 0980-718 79 

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.