Byggledare till Bergförstärkning

Ort
Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-08-19

Vi söker en driven byggledare som optimerar, prioriterar och samordnar det dagliga arbetet inom området bergförstärkning. Om du är kreativ, metodisk, kvalitetsmedveten och fokuserar på säkerhet och produktion är detta ett jobb du kommer trivas i.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Du kommer i samarbete med många yrkesgrupper planera och samordna arbetet med kompletterande bergförstärkningar i MUJ på effektivaste sätt för att minimera produktionsstörningar. I rollen ansvar du för gällande entreprenadavtal och har ansvar för budget och ekonomisk uppföljning. Du deltar i projekt och förbättringsarbeten och går in som projektledare vid speciella bergförstärkningsobjekt, exempelvis krossfickor och bergstigar.

Det här har du med dig

Vi söker dig med lång erfarenhet av bergarbete och bergförstärkning. Du har relevant utbildning och gärna vidareutbildning inom bergmekanik samt BAS-P och BAS-U. Djup kunskap om bergförstärkning är ett krav samt god kunskap om skivrasbrytning och tillredning. Övrig bergerfarenhet är en merit. Du talar och skriver svenska och engelska.Som person är du säkerhetsmedveten och noggrann. Du är prestigelös och har förmåga att samarbete över gränser med olika arbetsgrupper och personer. Du är trygg i dig själv och kan leda grupper samt fatta svåra beslut gällande laddning/sprängning. Att utveckla rutiner och processer är en framgångsfaktor. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar.

Det här får du

Övrig information

Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev senast 2024-08-19. För mera information vänligen kontakta Krister Taivalsaari (Må-Fr 0700-1500), tel: 0970- 79524 eller Patrik Johansson tel 0970-76211.Fackliga kontaktpersoner: Ledarna, Christer Olofsson, tel 0970/76584 SACO, Annika Taavoniku, tel 0970-79532 Unionen Katarina Paganus, tel 0970-76298.

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.