Dammingenjör

Ort
Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-08-11

Var med och forma framtidens dammsäkerhet för Europas största och mest tekniskt avancerade järnmalmsgruva! Vi letar efter en passionerad Dammingenjör som vara med i omställningen av vår industri mot en hållbar framtid där du bland annat får chans att ta ledningen i planeringen och genomförandet av vår nya damm i Malmberget.

Din roll

Denna position erbjuder en unik möjlighet att vara en del av Europas ledande järnmalmsgruva och att vara involverad i byggandet av en ny damm för gruvavfall, vilket är planerat att starta under 2025. Du kommer att få utveckla din kompetens och erfarenhet inom ett av de mest spännande och tekniskt avancerade dammprojekten inom gruvindustrin idag.

I rollen kommer du att ha nära samarbete och god support från engagerade driftledare, dammtekniska experter och utsedda dammkonstruktörer för att säkerställa säkerheten och effektiviteten i våra anläggningar.Som Dammingenjör kommer du även:

Det här har du med dig

Vi söker dig som är driven och har en stark samarbetsförmåga. Du är naturligt nyfiken och har en stark problemlösningsförmåga, med ett genuint intresse för att skapa och upprätthålla en hållbar gruvmiljö.

Vill du vara med och göra skillnad? Ansök nu och ta nästa steg i din karriär som Dammingenjör hos oss!

Det här får du

Inom LKAB anser vi att en fungerande kombination mellan jobb och privatliv är en nyckel för att vara ett attraktivt och hållbart företag!

Övrig information

Annonsen ligger uppe till den 11e augusti. Placeringsort är i Malmberget i Gällivare kommun.

För mer information om tjänsten kan du kontakta David Jack, produktionschef, telefonnummer: 070-287 51 02  eller Mikael Isaksson, sektionschef, telefonnummer: 070-319 65 05.

För SACO, vänligen kontakta Annika Taavoniku, telefonnummer 0970-795 32.

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.