Bergmekaniker

Ort
Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-08-31

Malmbergets underjordsgruva bedriver storskalig skivrasbrytning på stort djup. Med ökande brytningsdjup och en seismiskt aktiv gruva står vi inför många spännande utmaningar framöver. Vi söker nu en engagerad bergmekaniker som vill vara med och forma framtiden för vår gruvverksamhet och som kan hantera utmaningarna för att säkerställa en stabil och säker produktion.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Sedan årsskiftet är huvuddelen av Malmbergets bergmekaniker organiserade i en egen sektion. Vi befinner oss just nu i en utvecklingsfas där vi anpassar våra arbetssätt för att möta gruvans framtida behov. Som bergmekaniker hos oss kommer du att spela en central roll i denna utveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

Du kommer att arbeta nära våra operativa bergmekaniker men med fokus på långsiktiga och strategiska frågor som är kopplade till gruvverksamheten. Vår arbetsplats sätter stort värde i samarbete inom gruppen och det finns därför goda möjligheter för dig att bredda din kompetens inom det bergmekaniska ämnesområdet.

Det här har du med dig

Det här får du

Övrig information

Sista ansökningsdag är den 31a augusti 2024 och på grund sommarledighet kommer intervjuer ske i september. Placeringsort är i Malmberget i Gällivare kommun. Arbetsplatsen är förlagd under jord och arbetet bedrivs på dagtid. Tjänsten är tillsvidare.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef (Stefan Tallfj tel. 070 319 16 14 (Mobil).

Fackliga kontaktpersoner: Ledarna, Christer Olofsson (tel. 0970-76584), SACO, Annika Taavoniku (tel. 0970-79532), Unionen, Katarina Paganus (tel, 0970-76298)

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.