Driftprovtagare till kvalitetsservice

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-23

Driftprovtagare till kvalitetsservice i Kiruna

Med ditt engagemang och noggrannhet får du vara med och bidra i vår högteknologiska gruv- och mineralkoncern. Här väntar en varierande roll i en härlig gemenskap.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill

förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Du kommer arbeta i ett team på 19st medarbetare med uppgifter som spänner från provtagning, provberedning och analysering till kontrollrumsarbete och förebyggande underhåll. Du hämtar prover, provbereder och gör analyser i huvudsak men jobbar också med felsökning, genomför rep- och förbättringsarbeten av automationsutrustning samt rapportering av analyssvar. Arbetet är till stor del rörligt och kräver god fysik.

Det här har du med dig

Det här får du

Start: enligt överenskommelse

Plats: Lab SAK LKAB Kiruna, Kiirunavaaravägen 1

Omfattning: Heltid, skiftgående arbetet med förmiddagar, eftermiddagar samt nätter

Kontakt: Produktionschef Tony Bogdanoff telefon 076-822 10 84 e-post: tony.bogdanoff@lkab.com

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.