Projektkoordinator till LKAB

Ort
Kiruna, Luleå, Malmberget, Narvik
Anställningsform
Tillfällig (tidsbegränsad anställning)
Ansök senast
2024-07-31

Välkommen till ett spännande arbete i vår gruv- och mineralkoncern. Här väntar en meningsfull tjänst i en härlig gemenskap. Läs vidare för att ta reda på hur du kan bidra till att skapa framtidens industri.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Din roll

Projektkoordinatorns roll är att aktivt stödja arbetet med tilldelade projekt tillsammans med ansvariga projektledare. Arbetet sker i nära samarbete med uppdragsgivare inom område Järnmalm. Projektkoordinatorns huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Det här har du med dig

Som person är du kommunikativ och trivs med att arbeta nära verksamheten. Du uppskattar eget ansvar och har en strukturerad arbetsmetod. Vi söker dig som är analytisk och systematisk, med förmågan att se helheten och arbeta metodiskt. Du kan uttrycka dig väl, bidra med innovativa lösningar och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös, tar ansvar och är flexibel. Du är öppen för andras idéer och kan arbeta självständigt med egna initiativ för att driva arbetet framåt. Följande ser vi att du har:

Det här får du

Övrig information

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.