Ingenjör till Logistik teknik

Ort
Kiruna, Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-20

Lockas du av att vara en del av en dynamisk organisation som driver förändring och utveckling inom järnvägsinfrastruktur? Då är rollen som ingenjör för järnväg/infrastruktur på LKAB inom område Logistik Teknik det perfekta steget för dig!

Din roll

På avdelningen Logistik Teknik får du möjlighet att arbeta med spännande projekt och spela en avgörande roll i att säkerställa driftssäkerheten och utvecklingen av järnvägsanläggningar i Kiruna, Malmberget, Svappavaara, Luleå och Narvik. Som ingenjör för järnväg/infrastruktur ingår du i avdelning Teknik inom område Logistik som har ansvar för Logistiks samtliga teknikområden. Rollen erbjuder ett självständigt, omväxlande och spännande arbete där du har en viktig roll i förvaltning, underhåll och utveckling av LKAB:s järnvägsanläggningar i Luleå, Malmberget, Svappavaara och Kiruna samt stöttar i vår anläggning i Narvik.

Din vardag som ingenjör inom järnvägs- och infrastruktur

Det här har du med dig

Vi söker en drivande och engagerad medarbetare med ett teknikintresse. Din bakgrund ser vi gärna som civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, väg och vatten eller liknande, alternativt annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. Erfarenhet av arbete med järnvägsanläggningar samt underhållssystemet Maximo är meriterande.

Det här får du

Övrig information

Stationeringsort: Kiruna, Malmberget eller Luleå

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Anna Karin Ylivainio 0980-72759, anna-karin.ylivainio@lkab.com. Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2024-06-20. Intervjuer kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fackliga kontakter

Kiruna/Svappavaara

Unionen Norra: Sakari Alanko 0980-725 08

Akademikerföreningen: Peter Johansson 0980-71879

Ledarna Norra: Ingegerd Kyrö 0980-71050

Malmberget/Luleå

Unionen Södra: Katarina Paganus 097076298

SACO-klubben Södra: Annika Taavoniku 0970-79532

Ledarna Södra: Christer Olofsson 0970-765 84

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.