Medarbetare sökes till Maskinservice Förädlingsverken i Kiruna 

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-16

Maskinservicearbetare till Anrikningsverk 3 samt Pelletsverk 4 (KA3/KK4)

Vi på Underhållet KA3/KK4 söker nu en Maskinservicearbetare, i folkmun kallat Smörjare, till vår arbetsplats. Hos oss är du en del av vår grupp på ett nära 40-tal medarbetare som har ansvar för underhållet och utvecklingen av våra verk för en stabil pelletsproduktion. Här bedriver du och dina tre närmaste kollegor självständigt en av våra viktigaste funktioner: Övervakning och underhåll av vårt smörjsystem.  

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi villförändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill duvara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?Din rollDu kommer arbeta i ett team med stor påverkan på det dagliga arbetet, med uppgifter som spänner från övervakning och underhåll av centralsmörjutrustning som är datorbaserad till schemalagda smörjrutiner och oljeprovtagningar. Du är noggrann i din planering och ser på ditt arbete med ett högt säkerhetstänk. Detta gör du tillsammans med hjälpsamma kollegor i ett öppen och utvecklande kultur.

Det här har du med dig

Det här får du

Start: enligt överenskommelse

Plats: LKAB Kirunavaaravägen 1, Förädlingsverk KA3 & KK4,

Omfattning: Heltid, dagtid 06.00-14.48 måndag-fredag.

Kontakt: Produktionschef Adam Dresh, telefon: 070–374 49 32, e-post: adam.dresh@lkab.com

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.