Ventilationstekniker till Kiruna Gruva

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-16

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Ventilationsgruppen har hand om all styrning av ventilationen i gruvan vilket omfattar primärventilation, sekundärventilation, anläggningsventilation och komfortventilation. Arbetet sträcker sig från primärfläktarna ovan jord till fläktarna ute i gruvan.

Teknikerns roll är att säkerställa drift och systemutveckling inom ventilationsområdet. Tjänsten innefattar allt från felsökning av fläktcentraler och ventilationslösningar ute i gruvan till programmering i våra styrsystem och montering av styrenheter till våra fläktar. Även projektarbeten förekommer. Anpassa tidsstyrningen av fläktarna inför skjutningar och styrning av våra primärfläktar.

Som tekniker på ventilation jobbar du mycket med problemlösning, både självständigt och i grupp. Du ingår i en grupp om fem personer varav tre är skiftgående. Vi jobbar nära andra avdelningar både inom KGI och över hela gruvan.

Det här har du med dig

Det här får du

Övrig information

Skiftform: Dagtid alt. K4

Tillsvidare

På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV.Intervjuer och urval kan ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information om tjänsten:Produktionschef Stina Klemo 070 342 19 83

För mer information om rekryteringsprocessen:Rekryterare Frida Reineström frida.reinestrom@lkab.com

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.