Konstruktör till LKAB Mekaniska

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-22

Söker du en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och intressanta projekt? Vill du vara med på resan när vi etablerar ett partnerskap tillsammans med LKAB?

Just nu söker vi en konstruktör till vårt team!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team med motiverade medarbetare från hela produktionskedjan med lång erfarenhet inom branschen. Tjänsten som konstruktör vid LKAB Mekaniska innebär förutom produktutveckling och produktunderhåll att du är delaktig i framtagning av kundspecifika konstruktionslösningar samt att du arbetar med teknisk support till vår interna verkstad. Arbete sker i huvudsak mot LKAB:s produktionsanläggningar på samtliga orter med fokus kring malmfälten.

Kulturen inom gruppen präglas av att växa tillsammans. Tid prioriteras för att löpande utvärdera arbetsmetoder och utveckla gruppen. Vi prioriterar närvaro i kundens anläggningar som en del i att skapa lösningar som matchar kundbehovet.

Vi erbjuder dig

Vem är du?

För att trivas i rollen är du flexibel och har lätt för att växla mellan och hantera olika typer av perspektiv – från övergripande frågeställningar till problemlösning på detaljnivå. Du har en ingenjörsexamen med maskinteknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du kunskaper vad avser mekanisk konstruktion och hållfasthetsberäkningar.

Du ser värdet av att vara ute fysiskt på plats i kundens anläggningar för att öka förståelsen för våra leveranser och kundens behov. Du tycker om att skapa kontakter och långsiktiga relationer. Du är ansvarsfull och trivs i ett öppet klimat där man arbetar som ett team där vi hjälper och kompetensutvecklar varandra.

Befattningen kräver B-körkort.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationeringsort Kiruna/Gällivare. 

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

För mer information om tjänsten kontakta:

Martin Olofsson Gruppchef Konstruktion: 072-744 68 00

Fackliga kontakter:

Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08

Ingegerd Kyrö, Ledarna, 0980-710 50

Peter Johanson, Akademikerföreningen, 0980-718 79

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.