Laborant till röntgenavdelningen

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillfällig (tidsbegränsad anställning)
Ansök senast
2024-06-16

Laborant till röntgenavdelningen på Kemiska laboratoriet, Kvalitetsservice

Välkommen till vårt högteknologiska röntgenlaboratorium. Med kvalitet i fokus, följ med oss i en spännande roll på vårt laboratorium i världsklass.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri? Kemiska laboratoriet i Kiruna innefattar 3 avdelningar; Miljö-, röntgen- samt våtkemiska avdelningen.  Nu söker vi en medarbetare till vår röntgenavdelning.

Din roll

På röntgenavdelningen arbetar vi med kemiska analyser för styrning av produktion i Kiruna, underlag för fakturering av leveranser, geologiska prover. Vi gör även analyser av olika uppdrag från tillexempel forskningen. Vi har kunder från LKAB Kiruna men även andra orter inom LKAB:s verksamheter och har ett stort fokus på att ha nöjda kunder.

Det här har du med dig

Det här får du

Start: Hösten 2024 enligt överenskommelse

Plats: LKAB, Kemiska Laboratoriet Kiruna, Kiirunavaaravägen 1.

Omfattning: Heltid, skiftarbete.

Kontakt: Produktionschef Jenny Granmyr, 070-3055992, jenny.granmyr@lkab.com 

Rekryterare Sofia Sydberg, 010-144 47 03, sofia.sydberg@lkab.com                      

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.