Mekaniker/Underhållstekniker till LKAB Malmtrafik

Ort
Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-14

Mekaniker/Underhållstekniker till LKAB Malmtrafik

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

LKAB Malmtrafik

LKAB Malmtrafik ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:sjärnmalmsprodukter på Malmbanan. Vi fraktar från gruvorna i Kiruna ochMalmberget till hamnarna i Luleå och Narvik, samt till SSAB i Luleå.

Din Roll

Vi söker nu en kollega till LKAB Malmtrafiks underhåll av fasta anläggningar i Malmberget. Du kommer att arbeta med positiva och hjälpsamma medarbetare som ser till att du får den hjälp och det stöd du behöver för att komma in i arbetet. Tillsammans i ett team med två andra underhållstekniker samt underhållsingenjör, el/automationsingenjör, underhållsledare och elektriker kommer du få vara delaktig i att ta fram nya arbetssätt och rutiner. För att passa i rollen som underhållstekniker så ser vi att du är en problemlösare som ser möjligheter och är öppen för nya idéer samt har ett stort säkerhetstänk. Då du samverkar med andra funktioner så är även en god samarbetsförmåga viktig.

Din vardag som mekaniker/underhållstekniker:

Det här har du med dig

Det här får du

Start: 2024-09-01 eller enligt överenskommelsePlats: MalmbergetOmfattning: Heltid, tjänsten innebär skiftgång.

Kontakt: För mer information om tjänsten: Produktionschef Henrik Rynbäck 070-3175297, För mer information om rekryteringsprocessen: HR-koordinator Zebastian Hansson 070-2306466

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.