Mekaniker/reparatör till LKAB Malmtrafik

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-14

Lokreparatör till LKAB Malmtrafik AB

Framtidens viktigaste jobbVi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

LKAB MalmtrafikLKAB Malmtrafik ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:sjärnmalmsprodukter på Malmbanan. Vi fraktar från gruvorna i Kiruna ochMalmberget till hamnarna i Luleå och Narvik, samt till SSAB i Luleå. 

Din roll

Vi söker nu en lokreparatör/svarvare till vår lokverkstad i Kiruna. Som svarvare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

Arbetet utförs enligt gällande trafiksäkerhets, ritnings- och underhållsinstruktioner.Arbete längs linjen tex syning av lokhjul kan förekomma.

För att klara av arbetet behöver du trivas och vara trygg i att arbeta ensam. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet och dokumentationen uppfyller LKAB och Trafikverkets krav på trafiksäkerhet, vilket innebär att du som person behöver vara noggrann, engagerad och ansvarstagande. Du behöver också kunna hantera hög arbetsbelastning i perioder arbetsbelastningen kan variera beroende på svarvbehov. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från eller är intresserad av järnväg.

Det här har du med dig

Det här får du

Start: 2024-09-01 eller enligt överenskommelsePlats: KirunaOmfattning: Heltid, tjänsten innebär skiftgång.

Kontakt: För mer information om tjänsten: Sektionschef Catarina Albertsson 0703189664, För mer information om rekryteringsprocessen: HR-koordinator Zebastian Hansson 070-2306466

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.