Koordinator till kundservice på LKAB Fastigheter

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-05-27

LKAB Fastigheter AB tillgodoser behovet av attraktiva lokaler och bostadsområden för LKAB-anställda, privatpersoner och företag på LKAB:s verksamhetsorter. Vi äger och förvaltar cirka 2 800 bostäder och 115.000 kvm lokalyta i Malmfälten. Som en aktiv part i samhällsomvandlingen verkar vi för ansvarsfulla lösningar och goda relationer samt skapar trygghet för våra hyresgäster.

Din roll

Kundservice är kärnan i vår verksamhet. Hit vänder sig våra hyresgäster och bostadssökande. Som receptionist på kundservice är du den som ger det första och viktiga intrycket då du välkomnar våra besökare och svarar på frågor från bostadssökande och hyresgäster. För oss är det viktigt med nöjda kunder och en grundläggande arbetsuppgift i receptionen på kundservice är att ta emot felanmälningar och förmedla dessa för åtgärdande.

Utöver detta ingår i tjänsten även att hantera andra administrativa och praktiska frågor vid exempelvis resor och arbetsplatsträffar. Du bidrar till att hålla god ordning på arbetsplatsen och ser din roll i de avtryck vi vill lämna hos varandra och hos andra som värdefull.

Det här har du med dig

Vi lägger stor vikt vid att du har hög social kompetens med bra servicetänk och fint kundbemötande. Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta samt alltid sätter kunden i centrum. Likaså att du själv kan strukturera upp ditt arbete men också snabbt kan byta fokus vid behov. Vidare ser vi att du är en problemlösare som vill utveckla både verksamheten och dig själv, samt att du ser dig som en kunskapsresurs för hela bolaget.

Det här får du

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kiruna

Omfattning: Heltid

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2024-05-27.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande TF chef Annelie Brandebo Skogfält, 010-144 43 24 eller annelie.brandebo.skogfalt@lkab.com.

Fackliga kontaktpersoner:

Kiruna/Svappavaara

Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08

Ingegerd Kyrö, Ledarna, 0980-710 50

Peter Johansson, Akademikerföreningen, 0980-718 79 

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.