Planerare/beredare

Ort
Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-06-01

Vi söker en beredare till Damm och Deponi

Beskrivning:

Som beredare inom Damm och Deponi arbetar du med praktiska och tekniska frågor för hantering anrikningssand och vatten. När det är dags är du involverad med projekteringen från skrivbordet och är kontaktperson till olika aktörer ute på dammen och vatten processen.

I rollen ansvarar du för att den tekniska lösningen är genomförbar i verkligheten och delar din tid mellan kontoret och ute på fält.

Det kommer att finnas möjlighet för dig att delta i stora projekt och driva små driftförbättringsprojekt inom ramen för GruvRIDAS.

Arbetsuppgifter består bland annat av:

Det här har du med dig

Vi söker dig som har stort engagemang och är ansvarstagande samt kan arbeta självständigt. Du ska vara en problemlösare och kunna prioritera jobb efter angelägenhetsgrad.

Det här får du:

Start:

Enligt överenskommelse

Plats:

LKAB Malmberget

Omfattning:

Heltid, dagtid måndag-fredag

För mer information om tjänsten

David Jack, produktionschef Damm och Deponi, mobilnummer +46 70 287 51 02, mailadress david.jack@lkab.com

För mer information om rekryteringsprocessen

Maria Olofsson, HR-Business Partner, mobilnummer +46 70 336 55 37

Facklig kontakt:

Tomas Larsson, IF Metall Gruv 4:an, telefonnummer 0970-76 329 mailadress thomas.l.larsson@lkab.com

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.