Elektriker med inriktning mot automation

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-04-21

Elektriker med inriktning mot automation till Pelletsverk 2 & 3 (KK2/KK3)

Här väntar en omväxlande tillvaro. Ta med dina kunskaper inom el till den här spännande tjänsten med stora påverkansmöjligheter. 

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Här ansvarar du och dina kollegor för drift och underhåll av anläggningar i vårt gruvfält, i allt från dagbrott till kontor. Välkommen till en arbetsplats som tror på din kapacitet och ger dig friheten att utvecklas. Sök idag om kontroller, installation, felsökning och reparation är din grej!

Det här har du med dig

Det här får du

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: LKAB Kiruna Förädling Pelletsverk 2 & 3 (KK2/KK3)

Omfattning: Heltid skiftgående arbete som innebär förmiddagar och eftermiddagar. (K3)

Kontakt: Gruppchef Viktor Mikko telefon: +46 980 64918 E-post: viktor.mikko@lkab.com

Tf Produktionschef Henrik Erkstam telefon: +46 980 718 06 E-post: henrik.erkstam@lkab.com

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.